Hlavní obsah

Pitt a Jolie chtějí adoptovat sedmého potomka

LOS ANGELES

Angelina a Brad si příští rok adoptují sedmého potomka. Dvojice je rozhodnuta přidat k šesti dětem další v lednu příštího roku, kdy bude nejmladším dvojčátkům půl roku. K plánované adopci se přiznala v americkém televizním pořadu Today moderátorovi Mattu Lauerovi.

Článek

„To závisí na tom, že nemůžete začít s celým procesem dříve, než bude nejmladším dětem šest měsíců, aby člověk pochopil, jak se nová rodina usadila, a poznal, co je schopen vstřebat… Myslím, že je to docela chytré,“ prohlásila Angelina.

„Máme tolik dětí, že je vůbec neohromuje, když k nám domů přijdou další děti,“ dodala Angelina k tomu, že první potomci na nové přírůstky nežárlí. Hvězda filmu Síla srdce v polovině července porodila dvojčátka Vivienne a Knoxe. Ostatní čtyři děti jí pomáhají s péčí o miminka.

„Maddox je jako profesionální straší brácha, už si to zažil několikrát. Připravujeme je na to. Mluvíme s nimi o tom. Věděli, že to přijde, a všichni jsou v úžasném věku, kdy je to nijak neohrožuje.

Jsou dost nezávislí na to, že nepotřebují pořád maminku a tatínka, a jsou si schopni hrát s ostatními dětmi. Hrají si s nimi, mění jim plínky a převlékají je,“ pochvalovala si matka šesti dětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám