Hlavní obsah

Pitt a Anistonová se oblékají nejlépe

Novinky, Korzo
LONDÝN

Jeden z nejsledovanějších hollywoodských párů Brad Pitt a Jennifer Anistonová obsadil první příčku v žebříčku nejlépe oblékaných mužů a žen v showbyznysu. Každoročně jej sestavuje britský magazín Company.

Foto: Josef Kubíček

Živnostenská banka, do nedávna zde bylo knihkupectví

Článek

Bradu Pittovi se letos podařilo z vrcholu setřást fotbalovou hvězdu Davida Beckhama, který hitparádě kraloval v letech 2002 a 2003 a letos skončil na druhém místě. Třetí příčku obsadil herec Jude Law, hvězda snímku Návrat do Cold Mountain.

V ženské části žebříčku se hned za Jennifer Anistonovou umístila někdejší hvězda skupiny Spice Girls a Beckhamova manželka Victoria. Třetí nejlépe oblékanou ženou se pro letošní rok stala britská televizní moderátorka Cat Deeleyová.

Vzájemně se doplňují

"Na Bradovi a Jennifer byste jen těžko hledali nějakou chybu. Svoji garderobu si velice hlídají. Při promenádách na červeném koberci jen málokdy přestřelí. Při procházce před fotografy na sebe dokáží strhnout pozornost. Nejenže vypadají každý naprosto skvěle, ale výborně se také doplňují. A to nejen oblečením, ale také vzájemnými komplimenty, které si předhazují," uvedla zástupkyně magazínu Victoria Whiteová.

"Nosí velice jednoduché a klasické oblečení. Nemají potřebu zastiňovat jeden druhého, protože jsou oba hvězdami. To se o jiných hollywoodských párech říct nedá. Většinou jeden kraluje a druhý se krčí v pozadí," dodala Whiteová.

Reklama

Související témata:

Související články

Anistonová vyhnala Brada Pitta z postele

Herec Brad Pitt, který je již čtyři roky šťastně ženatý s Jennifer Anistonovou, se prý v poslední době změnil. Může za to role hrdiny v historickém velkoflimu...

Jennifer Anistonová si nechala udělat plastiku

Americká herečka Jennifer Anistonová je další slavnou osobností, která podlehla lákadlu omlazující chirurgie. Zákrok podstoupila na klinice estetické chirurgie...

Jennifer Anistonová potratila

Herečka Jennifer Anistonová, která nedávno radostně oznámila očekávání svého přírůstku, jehož otcem měl být její manžel Brad Pitt, s největší pravděpodobností...

Výběr článků

Načítám