Hlavní obsah

Petru Janů překvapili v Bulharsku fanoušci

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Petra Janů o prázdninách vyjela do bulharského letoviska Primorsk, kde koncertovala. Běžné vystoupení, kterých zpěvačka za dobu své kariéry zažila nespočet, se však s velkým překvapením proměnilo na mohutný český happening.

Foto: Vladimíra Zieglerová

základy pro pec

Článek

"Vůbec jsem nečekala nic mimořádného. Chtěla jsem prostě v pohodě odehrát a v klidu odjet domů. Zůstala jsem ale naprosto ohromená, protože se na koncertu sešly tři tisíce Čechů, kteří v Bulharsku trávili dovolenou. Něco takového mě ve snu nenapadlo," vyprávěla Janů.

"Navíc tam vládla fantastická atmosféra, a to mě vzalo natolik, že jsem do Primorska vyjela ještě jednou. Opakovalo se totéž. Byl to můj nejpříjemnější prázdninový zážitek," svěřila se zpěvačka, která se už netrpělivě těší na zahájení podzimní sezóny. 

Báječná parta

Nemůže se dočkat zejména role královny Anny Rakouské v novém muzikálu Tři mušketýři.

"Ludvíka XIII. a mého chotě hraje Jirka Helekal a Lešek Semelka, milence lorda Jiřího Villierse a vévodu z Buckinghamu představuje Martin Maxa, pro kterého to bude muzikálová premiéra. Strašně se těším na první představení. V muzikálu je nádherná muzika a sešla se tam báječná parta," nadšeně sdělila.

Kromě příprav na muzikál stíhá Petra Janů své dvojcédéčko Best Of, které v současné době dokončuje. Album mapuje zpěvaččinu dosavadní kariéru. Posluchači si budou moci poslechnout skladby z jejího rockového období, nebudou ale ochuzeni ani o hity ze středního proudu.

Reklama

Související články

Petra Janů se do zahradničení nehrne

Zpěvačku Petru Janů, která exceluje v muzikálu Galileo, čeká v blízké době další hudební projekt. Zatím odmítá prozradit podrobnosti, uvedla pouze, že půjde...

Petra Janů jezdí na dovolenou bez manžela

Trojnásobná zlatá Slavice Petra Janů žije se svým manželem Michalem Zelenkou již šestadvacet let. Prý jim to spolu klape. Na dovolenou však zpěvačka jezdí...

Výběr článků

Načítám