Hlavní obsah

Petra Němcová ještě doufá v zázrak

Právo, pur

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká topmodelka Petra Němcová, kterou vážně zranila v thajském letovisku Phuket vlna tsunami, stále ještě doufá, že její pohřešovaný přítel, britský fotograf Simon Atlee, bude nalezen živý. Simonova rodina se už ale smířila s nejhorším a připustila, že katastrofu zřejmě nepřežil.

Foto: Promo Petr Nikl
Článek

Napsal to list New York Post. S odvoláním na Roba Schustera, který Němcovou mediálně zastupuje, uvedl, že zdravotní stav modelky se zlepšuje. Podle deníku utrpěla zlomeninu pánve a vnitřní zranění, když se celých osm hodin držela palmy, aby ji nápor vody nevzal s sebou. "Už může sedět a dávky medikamentů tišících bolest jí byly sníženy," poznamenal.

Hvězda kosmetické firmy Victoria Secret, loni vyhlášená tváří prestižního časopisu Sports Illustrated, se však stále obává o život Simona, kterého před týdnem odnesla obrovská vlna neznámo kam. Často pláče, když se zmíní jeho jméno, podotkl Schuster.

Jak poznamenal, Němcová, která je hospitalizována v Thajsku, je nyní poněkud izolovaná od okolního světa a její povědomí o rozsahu katastrofy "možná neodpovídá realitě". Dosud ale nepropadá beznaději a věří, že existuje nějaká šance na shledání se Simonem.

Jeho sestra Jodie ale nemá takovou dávku optimismu. "Je pohřešovaný, pravděpodobně mrtvý," řekla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám