Hlavní obsah

Petra Janů se v jídle musí hlídat

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvačka Petra Janů již osmadvacet let žije s jedním mužem a měnit ho nehodlá. Nejen pro něj se snaží, aby stále vypadala mladistvě a svěže. Také si musí udržovat postavu, což však pro ni není zrovna jednoduchý úkol. Jak sama tvrdí, musí se trýznit hladem.

Foto: Jiří Velký
Článek

"Moji rodiče byli prostorově náročnější a každá moje tuková buňka vždycky čeká na podnět, aby ho zpracovala," uvedla zpěvačka.

"Jen při pohledu na chlebíček cítím, že jsou mi malé gatě. A když nahlédnu do kuchařky, hned tloustnu," dodala.

"Samozřejmě přeháním, ale musím se skutečně hlídat a krotit. Jenom o Vánocích si trochu dopřeji a pak ta nabytá deka zase těžko ztrácím," přiznala Petra Janů, které právě vychází nové CD Já jsem, jaká jsem.

"Z cédéčka mám velkou radost. Honza Adam velmi pečlivě vybíral moje písničky a dal jich dohromady sto dvacet. V podstatě říkají - tady mne máte takovou, jakou jsem byla a jaká jsem teď. Dávám vám všechno ze sebe a jinou už nebudu," přiblížila.

Sní o Opeře

Janů se kromě toho připravuje na premiéru Tří mušketýrů, k nimž hudbu složil Michal David. "Je to velmi talentovaný muzikant a ta hudba je fakt krásná. I podívaná to bude, protože kostýmy jsou nádherné. Věřím, že tento romantický příběh se bude líbit," řekla Janů.

Zpěvačka má ale také ještě jeden sen, který by si ráda splnila. Příští rok chce vystoupit s muzikálovými melodiemi s velkým symfonickým orchestrem ve Státní opeře v Praze.

"To je můj plán, cíl, to je moje umělecká laťka. Koncert by se měl konat příští podzim a v duetech by se mnou měl vystupovat Karel Gott a Petr Muk," prozradila zpěvačka.

Reklama

Související články

Petra Janů jezdí na dovolenou bez manžela

Trojnásobná zlatá Slavice Petra Janů žije se svým manželem Michalem Zelenkou již šestadvacet let. Prý jim to spolu klape. Na dovolenou však zpěvačka jezdí...

Petru Janů překvapili v Bulharsku fanoušci

Petra Janů o prázdninách vyjela do bulharského letoviska Primorsk, kde koncertovala. Běžné vystoupení, kterých zpěvačka za dobu své kariéry zažila nespočet,...

Výběr článků

Načítám