Hlavní obsah

Petra Janů se do zahradničení nehrne

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačku Petru Janů, která exceluje v muzikálu Galileo, čeká v blízké době další hudební projekt. Zatím odmítá prozradit podrobnosti, uvedla pouze, že půjde opět o muzikál.

Foto: Vratislav Konečný

Aksamitova brána, kdysi vchod do jeskyně

Článek

"Pokud všechno dobře dopadne, tak se rolí v něm splní můj dávný sen a stanu se tak zřejmě nejšťastnější zpěvačkou na světě. Zatím ale nemohu ani nic naznačit," usmála se tajuplně.

Miluje pelargonie

Petra Janů se na jaro těšila. Do zahradnických prací se na své chalupě v jižních Čechách, na rozdíl od spousty jiných chalupářů, zrovna nehrne. I když se motyce nebo rýči nevyhýbá, tvrdí, že městský člověk má na venkově odpočívat.

"Miluji pelargonie v květináčích za oknem, opatruji skalku a sekám trávu, ale nic víc. Pocházím totiž z venkova a doma jsme kdysi pěstovali ve velkém zeleninu a jahody. Proto dnes tyto věci nemusím. Navíc si myslím, že chalupa má sloužit k rekreaci a nikoliv k trhání pracovních výkonů," řekla zpěvačka.

U moře nabije baterky

Přestože jaro sotva začalo, zpěvačka se již nemůže dočkat své nejoblíbenější roční sezóny - léta.

"Jako štír prožívám zimu velmi těžce, a proto se každý rok strašně těším na teplo. Na dovolenou zřejmě vyjedeme s manželem do Středomoří, kde je skutečné teplo, nádherný písek a moře. Prostě si tak musím každý rok nabít baterky."

Reklama

Výběr článků

Načítám