Hlavní obsah

Petra Černocká umí nadávat rusky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Šok zažila na dovolené v Egyptě zpěvačka Petra Černocká poté, co ji cestovní agentura ubytovala v hotelu pro rusky mluvící hosty. Její zážitky během pobytu byly pro ni natolik drastické, že se zařekla, že na pobřeží Rudého moře už nikdy nevyjede. Z nejhoršího jí pomohly nadávky v ruštině.

Foto: Shotokan Karate Klub ATTFIS Ostrava

Starosta Městského obvodu Ostrava-Jih pan Bc. Martin Bednář

Článek

"Bohužel, teprve po příletu do Egypta jsem zjistila, že cestovka může na místě změnit hotel. Přemístili mě do hotelu pro ruskou klientelu a bylo to děsné," vyprávěla Černocká.

"Celý areál byl zařízen tak, aby odpovídal ruskému vkusu. Hotelové hale dominoval příšerný pozlacený kůň a množství podobných hrůz. Navíc tam bydlela velmi podivná klientela s velmi podivným vychováním," dodala.

Na bodrou zpěvačku zřejmě dlouho nezapomene ruská rodina, která se ji na pláži pokusila vystrnadit z jejího místa na opalování. Na užaslé ruské hlavy se totiž snesla smršť nefalšovaných ruských nadávek.

Místo ubránila

"Ležela jsem v klidu na lehátku, obrátila jsem se na záda a pod nosem jsem najednou měla chodidlo. Patřilo Rusovi, který na moje místo přivedl celou rodinu a chystal se tam usadit," popsala situaci.

"To mě totálně vytočilo, a tak jsem použila drsný ruský slang, který jsem se kdysi jako mladá holka naučila v Moskvě. Moje slovní zásoba je vytočila natolik, že území bleskově opustili."

"Prostě jsem svoje lehátko bránila stejně urputně jako kdysi Rusové Leningrad. Musím ovšem podotknout, že podobných výstupů jsem zažila několik. Rusové se všude chovají, jako by jim všechno patřilo," podotkla zpěvačka.

"Byla jsem v Egyptě určitě naposled. Nejsem žádná primadona, ale kromě nepříjemných srážek s ruskou mentalitou jsem zjistila, že mi vadí i chování Arabů. Neustále obtěžují a navíc jsem se po setmění bála jít na procházku do města. Zřejmě příště vyjedeme na osvědčenou Mallorku a budeme mít s manželem klid."

Reklama

Související témata:

Související články

Petra Černocká vyžaduje od muže hlavně lásku

Zpěvačka Petra Černocká, která se před několika dny po čtrnáctileté známosti provdala za svého přítele Jiřího Pracného, dostala množství neobvyklých svatebních...

Petra Černocká rozdává kolem sebe radost

Petra Černocká je stále nabitá pozitivní energií, kterou podle přátel přenáší i na své okolí. Zpěvačka pak zastává názor, že současný život plný stresu...

Petra Černocká se v Egyptě léčí slivovicí

Zpěvačka Petra Černocká se chystá na dovolenou do Egypta, kam za pár dnů odlétá. Před každou výpravou do exotických krajů prý prožívá takřka válečné přípravy,...

Výběr článků

Načítám