Hlavní obsah

Pes tři dny zíral na modrou zeď a nikdo neví proč

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Videa a fotografie zachycující zvířata jsou populární součástí internetu a neuplyne týden, aby sociální sítě neměly svou novou zvířecí hvězdu. Mezi takové se nyní zařadil pes, kterého internetoví uživatelé pojmenovali Chicho. Proslavil se tím, že v argentinském městě General Roca tři dny zíral do modré zdi.

Foto: Profimedia.cz

Pes stráví zíráním většinu dne.

Článek

Nahrávka labradora uhranutého modrou zdí autobusové zastávky ve čtvrti Stefenelli nepřestává fascinovat tisíce lidí. Ať už pes před zastávkou stojí či sedí, jeho oči jsou neustále upřené na modrou zeď. Kolemjdoucí se snažili odvést jeho pozornost, ale marně.

Místní veterinář sdělil argentinskému serveru Puntal, že pes strávil před zdí minimálně tři dny. Občas si na chvíli někam odskočil, ale za chvíli byl opět zpátky a zaujal své staré místo. Pro jeho chování veterinář nemá prozatím žádné uspokojivé vysvětlení.

Foto: Profimedia.cz

Kolemjdoucí se psa pokoušeli odlákat marně.

Na internetu se kolem toho přirozeně okamžitě vyrojila spousta teorií. Jedná se prý o opuštěného psa čekajícího na svého pána. Kdosi ho nadrogoval. Vidí duchy. Má neurologickou poruchu nebo je slepý...

Minimálně jeho slepotu byl veterinář schopen vyvrátit. Pes na videu se navíc tváří poměrně spokojeně. Některé ze záhad kolem zírajícího psa se však nakonec podařilo objasnit.

Po několika dnech se totiž ozval autor videa Cristian Aedo, aby vyvrátil některé divoké spekulace, které se na internetu šířily. Pes se ve skutečnosti jmenuje Indio a má majitele. Pravidelné přestávky v zírání prý tráví doma a je o něj pečlivě postaráno.

Upřeně koukat na zeď chodí už dlouhou dobu a ani majitel netuší proč. Teď ale má Indio, kříženec labradora a bordeauxské dogy, se zíráním utrum. Kvůli slávě, kterou si získal, ho majitel drží raději na dvorku. Obává se totiž, že by zvíře někdo mohl unést nebo mu ublížit.

Reklama

Výběr článků

Načítám