Hlavní obsah

Penzistka vyhrála v loterii tři miliardy, manžel jí los omylem vyhodil

– Coventry
Novinky, Jakub Kynčl

Jak byste se zachovali, kdybyste zjistili, že jste vyhráli hlavní cenu v loterii a váš partner vám los vyhodil? Většina lidí by asi křičela, hystericky slzela a možná se s partnerem i rozešla, protože by mu to nedokázala odpustit. Ne tak zatím nejmenovaná britská penzistka. Ta prý svému muži vyčinila, že je bordelář, ale hned se s ním usmířila. A to rodinu připravil v přepočtu asi o tři miliardy korun.

Článek

Ztráta výherního losu je noční můrou asi každého hráče. Když je pak výhra 113 miliónů liber (tedy asi 3,16 miliardy korun), je beznaděj značně nepředstavitelná. Jedna Britka však tvrdí, že přesně ví, jaký to je pocit. Tvrdí totiž, že její manžel losy omylem vyhodil. Prý mu je dávala vždy, aby je sama neztratila. Pokaždé si jen opsala čísla a napjatě čekala, zda se štěstí neusměje právě na ni.

"Zkontrolovala jsem si svůj poznámkový blok ve chvíli, kdy jsem si v novinách přečetla, že byl vítězný los zakoupen právě v Coventry. Když jsem čísla uviděla, nechtěla jsem věřit svým očím - byla totožná. Řekla jsem manželovi, ať vyndá los, že něco potřebuji zkontrolovat. V ten moment mi však řekl, že ho omylem vyhodil," uvedla penzistka, která si přeje zatím zůstat anonymní.

Manžel nebyl úplně pořádný

"Hraji každý týden normální loterii, Euro Millions i Thunderball, ale můj manžel si ode mě vždy losy vezme a já už je pak nikdy nevidím. Proto si je vždy zapisuji. Šla jsem za prodejcem losu a ukázala mu můj bloček a on jen hlesl: 'Můj bože, jste vítěz'. Na to jsem jen suše odvětila, že vítěz nejsem, protože můj los skončil v kontejneru," řekla žena, která pochází původem z Irska.

"Převrátili jsme dům vzhůru nohama, prohlédli všechny kapsy, tašky a úplně vše, co nás napadlo. Svému muži jsem nyní jasně řekla, že už mu nikdy žádný los ke schraňování nedám. Je snad ještě horší než já. Včera jsem v koši našla los, který vyhrával deset liber," dodala Britka.

Jen z úroků by si žila jako král

Pokud je žena opravdu vítězkou, ztrácí od dne vylosování vyjma výhry i skoro čtvrt miliónu korun denně z úroků. Uklidňovat ji může asi jen to, že by ji výhra posunula "jen" na 589. místo mezi nejbohatšími lidmi USA. Měla by však více než Robbie Williams, David Bowie nebo Rod Stewart.

Domnělá vítězka, které je přes 70 a je vdaná za svého muže déle než půlstoletí, se však na manžela už nezlobí. "Ano, byla jsem nejdřív rozezlená, ale nemá smysl být kvůli tomu na něj naštvaná. Celý můj život je s ním svázaný," uvedla stařenka.

O výhru budou bojovat

Jejich potomci již kontaktovali loterijní společnost a budou se snažit přes záznamy bezpečnostních kamer a prodejce losu dokázat, že je to skutečně jejich matka, kdo vítězný los koupil. I kdyby však zázrakem uspěli, peníze neuvidí dříve než za půl roku. Loterijní společnost totiž bude stále čekat, zda se neobjeví člověk svírající výherní los. Je tak možné, že se okolí Coventry dočká odpadkové mánie, kdy se na smetiště vydají i běžní lidé.

Reklama

Výběr článků

Načítám