Hlavní obsah

Pavlovčinová po mileneckém skandálu s Etzlerem: Jak se cítím? Bojuju!

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Radka Pavlovčinová se po románku s hereckým kolegou Miroslavem Etzlerem poprvé objevila na veřejnosti. Novinkám poskytla exkluzivní rozhovor.

Článek

Pavlovčinová dorazila na charitativním zumba maraton, jehož výtěžek poputuje čtyřleté holčičce Karolínce Hájkové, která prodělala herpetickou encefalitidu. Neovládá myslí své tělo a doživotně bude odkázána na pomoc druhých.

"Akci pořádal můj dobrý kamarád, tanečník Petr Kříž. Neváhala jsem ani minutu, ráda pomůžu," prozradila Pavlovčinová.

Zumbu si zacvičila poprvé. "Tanec všeobecně miluju, tancuju léta a žiju tím. Zumba je ale pro mě premiéra," říká sexy herečka, kterou více než role v muzikálech a seriálu Cesty domů proslavil románek s ženatým hereckým kolegou Etzlerem.

Paparazzi je načapali na romantické schůzce, nechyběly vášnivé polibky a společná noc na hotelovém pokoji.

Foto: Miroslav Zajíc, Právo

S Miroslavem Etzlerem jsou partnery v životě i profesi.

Manželka Etzlera, herečka Vilma Cibulková, manžela vyhodila z domu. Po čtrnácti dnech ale došlo k usmíření manželského páru a Eztler románek s Pavlovčinovou ukončil. "Jak se nyní cítím? Bojuju!," řekla Novinkám Pavlovčinová. Hereckého kolegu má stále v srdci.

Nadále se budou potkávat v seriálu Cesty domů, kde hrají milence. "Točím dál. Vývoj postavy záleží na scénáristech. Zatím rozhodně točím dál," reagovala na informace bulvárních médií, že se v seriálu již neobjeví.

Nadále účinkuje v muzikálu Robin Hood a má i další nabídky. "Zatím bych nerada prozrazovala. Určitě mě nejvíc baví divadelní herectví. To je moje," vysvětluje. Že by jí mediální humbuk, který způsobila její aféra s Etzlerem, pomohl v herecké profesi, vyvrací. "Spíše naopak," dodala Pavlovčinová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám