Hlavní obsah

Pavel Vítek se vrátil k maskáčům

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvák Pavel Vítek se přiznává, že je trochu pověrčivý a v životě už několikrát vyhledal i kartářku. V současné době však nemá moc času zabývat se sám sebou. Konec roku je pro něj totiž velmi náročný. Má už za sebou premiéru muzikálu Tři mušketýři, kde ztvárňuje postavu krále, v muzikálu Miss Saigon hraje jednu z hlavních postav, amerického vojáka Johna, ač se ve skutečnosti vojně vyhnul.

Foto: Anna Čelouchová

Císař vjíždí do nádvoří.

Článek

Zatímco role krále je poklidnější, postava amerického vojáka vyžaduje dobrou fyzickou kondici. Navíc na jevišti Pavel Vítek mává samopalem a skáče do vrtulníku, jako kdyby měl z vojenského výcviku zkušenosti. Přitom pravda je úplně jiná. Absolvoval jen pár měsíců povinné vojny při škole a jediné cvičení v Boru u Tachova.

"To místo bylo pověstné tím, že tam dávali nejtěžší kriminálníky. Já jsem s nimi ale vycházel dobře, měli tam kytaru a já jim zpíval písničky," řekl Vítek a prozradil, že když se mu podařilo získat takzvanou modrou knížku, oddechl si a dal armádě sbohem. Pevně věřil, že vojenské maskáče už nikdy neoblékne.  

Maskáče i do Keni

Teď se v nich ovšem prohání po jevišti a se svým přítelem Janusem Sidovským se dokonce rozhodli, že si je i koupí a vezmou s sebou na dovolenou do Keni, kam odjíždějí počátkem ledna. Právě v tomto období by si měli ideálně odpočinout a načerpat nových sil, zjistil podle horoskopu pověrčivý zpěvák.

"Já se přiznám, že kdybych se dostal do nějaké svízelné situace, tak bych se možná obrátil na nějaké médium. Je tak možné najít návod, jak se k věcem postavit. Někdy se totiž rýsuje možnost, kterou tušíte, ale nepřiznáte si ji. Nebránil bych se využít karet, kávové sedliny či hvězd," konstatoval.

Reklama

Související články

Pavel Vítek před zimou obměňuje šatník

Zpěvák Pavel Vítek nemá podzim rád. Především plískanice a vítr ho vůbec netěší. A protože bydlí se svým přítelem Janisem Sidovským na Karlštejnsku, důkladně...

Pavel Vítek míří na safari do Keni

Herec a zpěvák Pavel Vítek je v současnosti zavalen prací, a tak se těší, že si na Vánoce vyjede za sluncem a trochu si odpočine. Spolu se svým přítelem,...

Výběr článků

Načítám