Hlavní obsah

Pavel Vítek míří na safari do Keni

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herec a zpěvák Pavel Vítek je v současnosti zavalen prací, a tak se těší, že si na Vánoce vyjede za sluncem a trochu si odpočine. Spolu se svým přítelem, producentem Janusem Sidovským, se totiž rozhodli prožít svátky netradičně. Nyní už pilně listují katalogy cestovních kanceláří s exotickými zájezdy.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

"Nejvíce nás zaujala Keňa. V Africe jsem byl jen v Maroku a moc se mi tam líbilo. V té části zeměkoule, kde je Keňa, jsem nikdy nebyl," řekl zpěvák.

"Navíc se nám jeví jako moc zajímavá a rozmanitá země, pár dnů bychom byli u moře a pak bychom sedli do džípu a odjeli na safari," dodal.

Na safari chtějí oba jen fotografovat a prohlížet si cizokrajná zvířata, žádné lovecké ambice rozhodně nemají. "Ne, v žádném případě, budou to lovy beze zbraní," ujistil Pavel Vítek, který nyní zkouší muzikály Tři mušketýři a Miss Saigon.

Práce mu zabírá hodně času a většinou divadlo opouští až po setmění. "Když ale přijdu domů za světla, tak ještě stačím jít na zahradu hrabat listí,"uvedl Vítek.

Reklama

Související články

Pavla Vítka těší dárky od srdce

Na slavnostní přípitek, který se uskuteční v jedné z pražských luxusních restaurací, si na oslavu svých dvaačtyřiceti let pozval zpěvák Pavel Vítek stovku...

Pavel Vítek před zimou obměňuje šatník

Zpěvák Pavel Vítek nemá podzim rád. Především plískanice a vítr ho vůbec netěší. A protože bydlí se svým přítelem Janisem Sidovským na Karlštejnsku, důkladně...

Výběr článků

Načítám