Hlavní obsah

Pašeráci drog zachránili topící se policisty

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklé vyústění měla páteční honička na moři u pobřeží na jihu Španělska. Policejní loď pronásledovala člun, na kterém čtyři pašeráci převáželi hašiš. Během honičky však došlo ke srážce a policisté spadli z člunu přes palubu. Pašeráci je z vody vylovili.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policejní člun se srazil s pašerákyVideo: AP

 
Článek

Celá honička začala u pobřeží u města Malagy, když se policisté pokusili zastavit podezřelý člun. Ten místo zastavení zrychlil a policisté ho začali stíhat, k honičce na otevřeném moři se posléze připojil i policejní vrtulník. Z jeho paluby pochází i nahrávka, kterou španělská policie zveřejnila.

Během divokých manévrů došlo ke srážce obou plavidel a policisté přepadli přes palubu. Policisté se ocitli v nebezpečí, protože nikým nekontrolovaný člun začal na hladině kroužit a hrozilo nebezpečí, že by mohl některého z mužů trefit.

S pašeráky drog se potopila loď. Zachránila je tuna kokainu

Koktejl

Posádka helikoptéry proto vyzvala megafonem muže prchající na druhém člunu, aby zastavili a policistům pomohli. Muži je vytáhli na palubu svého člunu a vrátili na policejní loď.

Pašerákům to ale nepomohlo, během srážky totiž do vody popadaly balíky, které pašeráci převáželi. Policisté jich zabavili přes osmdesát, bylo v nich celkem tři tuny hašiše. Své zachránce tak muži zákona zatkli.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám