Hlavní obsah

Pasažérku přilepili k sedačce páskou. Pokoušela se otevřít dveře a pokousala letušku

V nelichotivé pozici skončila jedna z cestujících letu American Airlines z texaského Dallasu do Charlotte v Severní Karolíně. Po incidentu s personálem letadla byla žena přivázána k sedačce pomocí lepící pásky a navrch jí přelepili i ústa.

Foto: Profimedia.cz

Posádka letu American Airlines připoutala pasažérku k sedadlu lepící páskou. Ilustrační foto

Článek

Během pravidelného letu mezi dvěma americkými městy měla v úterý posádka o zábavu postaráno. Jedna z pasažérek letadla se totiž rozhodla otevřít dveře ve chvíli, kdy byl stroj již ve vzduchu.

To vyvolalo okamžitý zásah posádky, na který si však odnesla památku jedna z letušek, když ji pasažérka pokousala. Po tom, co se ji podařilo zpacifikovat, byla připoutána na svou sedačku stříbrnou lepící páskou, kterou jí posádka přelepila i ústa.

Rozmíška o loketní opěrku skončila vykázáním obou cestujících z letadla

Cestování

V místě přistání už na ženu čekali jednak policisté, kteří ji obvinili z obecného ohrožení, jednak zdravotníci, kteří prozkoumávali její psychický stav.

Žena totiž mohla v průběhu letu utrpět panický záchvat, který zapříčinil její chování. Každopádně se dostala na černou listinu pasažérů, které American Airlines nepřepravují.

Reklama

Výběr článků

Načítám