Hlavní obsah

Partyšová z Prásku tváří Versaceho

Novinky, Markéta Maláčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka a redaktorka televizního pořadu Prásk Gabriela Partyšová se stala novou tváří světoznámé módní značky Versace.

Foto: Marcel Vašut

Pozvánka na Rožnovskou valašku na náměstí v Rožnově.

Článek

Moderátorka se poprvé oficiálně představila v hedvábných křiklavě zelených šatech za 40 tisíc korun.

Zejména od chvíle, co vedení módního domu převzala po smrti zakladatele firmy, Gianniho Versaceho, jeho sestra Donatella, staly se modely této značky ještě odvážnější než dřív. Partyšová, ač známá lvice salónů, má ale v předvádění prý své hranice: "Bradavky bych neukázala. Když tak jedině v náznacích." V soukromí známá moderátorka dává před extravagantními modely přednost pohodlnějším džínám a tričku.

Bude předvádět i Rebeka?

Na popud dramaturgyně a hlavní moderátorky Prásku Lenky Hornové mystifikuje Gabriela Partyšová už několik měsíců televizní diváky hraním si na své dvojče. Jako Rebeka Partyšová vyhrála Beruška z Prásku Gábina konkurz na moderování hudebního pořadu Eso, taktéž na Nově.

Ačkoliv již několikrát bylo v různých časopisech dokázáno, že jde stále o jednu a tu samou osobu, Gabriela Partyšová si nepřestává na svou sestru hrát. Dokonce i na večírky chodí s dvojím oblečením a parukou. Chvíli společnost okouzluje coby rafinovaná a elegantní Gábina a po chvíli si nasadí paruku, vezme si bláznivé pubertální oblečení a hraje si na Rebeku. Zůstává tedy otázkou, zda se svou fiktivní sestrou nenechá zastupovat i při předvádění pro salon Versace.

Reklama

Výběr článků

Načítám