Hlavní obsah

Partyšová na zakládání rodiny nepomýšlí

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová alias Rebeka doufá, že i v letošním roce bude mít dost podnětů k natáčení svých reportáží z večírků. Způsobu svého rušného života se nehodlá jen tak vzdát - na usazení a založení rodiny v současnosti rozhodně nepomýšlí.

Článek

Přesto nepředstírá, že by ráda neskončila v náručí vyvoleného. "Chci dál točit pro Prásk večírky, které miluji, ty mě baví. Pak připravuji nový singl. Přiznávám, že toužím po pěveckém úspěchu. A chci mít dál chlapa, který mě má rád," řekla Partyšová.  

Vysněný úspěch

Zároveň upřesnila, že na vdávání ani na případné miminko zatím nepomýšlí. Zakládání rodiny je pro ni příliš vzdálená budoucnost, na mateřské povinnosti se cítí mladá. Nyní si chce především užívat života a prosadit se v showbyznysu.

Gábina věří, že i letos bude na aféry celý rok plodný. "Já si myslím, že celý letošní rok bude pořádně vypráskaný. Mohou být živelné pohromy a bůhví, co ještě. Ale pro mě, věřím, bude bezvadný," přiblížila své představy Gábina, které se vstup do nového roku vydařil.

"Já jsem do něj vstoupila přímo pravou nohou. Přestěhovala jsem se do nového domu, v němž žiji s rodiči a s přítelem, a je mi tam moc fajn. Navíc mám v Praze vlastní byt, a když se mi nechce jet kousek za Prahu, zůstanu ve svém bytě," popsala. 

Přeplněný šatník

Šatník Gábiny odpovídá množství společenských večírků, které navštěvuje, ať už soukromě nebo pracovně. Je natolik naplněný, že ani neuvažuje o jeho další obnově.

"Pro letošní jaro si vůbec nebudu šatník rozšiřovat, protože ho mám plný nových kostýmků, sukní, kalhot, triček, prostě spoustou módních novinek, které jsem ještě vůbec neměla na sobě. Nestačila jsem je vytáhnout a ukázat se v nich. Takže tento rok určitě nebude pro mě nákupním rokem," usmála se Partyšová.

Reklama

Související témata:

Související články

Gábina Partyšová zdědila talent po babičce

Zpěvačka a televizní moderátorka Gábina Partyšová rozhodně nezahálí. Nejenže stíhá jeden večírek za druhým, aby o nich mohla referovat televizní diváky,...

Gábina Partyšová alias Rebeka staví nový dům

Moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová s přezdívkou Rebeka si nedaleko od Prahy buduje nové hnízdečko lásky. "Je to takový rychle postavený dům z kanadského...

Výběr článků

Načítám