Hlavní obsah

Papoušek prozradil manželovu nevěru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEL AVIV

Milostnou aféru jednoho Izraelce provalil mluvící papoušek, když pozdravil jeho ženu jménem milenky. Manželka nelenila a okamžitě podala žádost o rozvod.

Foto: Jan Pařík

Brno (v červeném) opět porazilo dvakrát České Budějovice.

Článek

Jak informovala agentura DPA, muž předtím papouška jméno své milenky schválně naučil, aby na ni udělal dojem. Papoušek měl dámu jeho srdce pozdravit při každém příchodu. Opeřenec však podle všeho nebyl tak geniální, jak si jeho povedený páníček myslel, neboť nedokázal odlišit manželku od milenky a jejich jména si stále pletl.

Právě časté měnění jmen vzbudilo v manželce podezření. Angažovala soukromého detektiva a ten jí už po třech dnech přinesl o mužových záletech nezvratný důkaz. Snímek, který poslouží v rozvodovém procesu jako corpus delicti, zachycuje milenecký pár v choulostivé situaci. Na fotce pochopitelně nechybí ani papoušek.

Ten nakonec domácí bouřku přežil a ještě dostal novou roli. Zatímco manžel se musel pakovat, domácímu mazlíčkovi žena odpustila. Aby se muži ještě více pomstila, naučila papouška, aby na něj pokřikoval - na shledanou, na shledanou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám