Hlavní obsah

Paměť jako slon: Soudkyně po spolužákovi poznala dalšího obžalovaného

Novinky, vps

Pár týdnů poté, co americká soudkyně Mindy Glazerová z Miami poznala u soudu svého bývalého spolužáka, narazila minulý týden na dalšího známého obžalovaného. Tentokrát s ní byl na stejné lodi během plavby po Karibiku.

Soudkyně během líčení zjistila, že byla s obžalovaným na dovolené

 
Článek

Glazerová se stala hvězdičkou amerických i světových médií poté, co u soudu poznala svého bývalého spolužáka ze základní školy Arthura Bootha. Ten tíhu setkání neunesl a rozplakal se. [celá zpráva]

Tentokrát se setkala s Alonem Glennem, který se o víkendu zúčastnil stejné plavby jako ona.

„Byl jste na (lodi) Breeze?“ zeptala se soudkyně Glenna. Ten odpověděl kladně a dvojice si začala povídat o tom, jak tuto dovolenou prožili.

„Měl jste dobrou plavbu? Já jsem ráda, že jsem zpátky v práci. Musela jsem hlídat čtyři děti,“ prohodila soudkyně s nadsázkou.

BEZ KOMENTÁŘE: Bývalí spolužáci na sebe narazili u souduVideo: Miami-Dade County Court

Ani tentokrát však soudkyně obžalovanému neudělala radost. Nestanovila mu kauci, protože jeho zatykač byl z Georgie. Glenn se bránil tím, že v Georgii byl propuštěn a o tomhle zatykači nic nevěděl.

Soudkyně ho alespoň morálně podpořila a uvedla, že ho chápe, protože kdyby chtěl utéct, měl dostatek příležitostí během plavby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám