Hlavní obsah

Pamela se na veřejnosti už svlékat nebude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ačkoliv nahé fotografie Pamelu Andersonovou proslavily, dnes už by se hvězda Pobřežní hlídky při pohledu na vlastní nahé tělo cítila trapně, a to zejména proto, že vychovává dva syny, sedmiletého Brandona a o rok mladšího Dylana. Právě před nimi by se jako matka styděla.

Článek

"Už jsem dala nahotě nadobro vale. Styděla bych se sama za sebe, kdyby podobné fotky viděla moje rodina," nechala se slyšet Pamela Andersenová.

"Mám ráda to, co dělám, ale raději se nikdy nedívám na výsledek. Abych se přiznala, některé své nahé fotografie z Playboye jsem skutečně nikdy neviděla," řekla.

Dvojí tvář

"Dneska už bych ale do podobného focení nešla, protože bych se děsila, že mě uvidí mí dva synové. Mám dost problémů uchránit je před věcmi, které jsem napáchala v minulosti," dodala Andersonová, která prý nikdy nevěřila, že by se mohla stát sexuálním symbolem. V dětství podle vlastních slov byla plachá.

"Moje maminka nemohla uvěřit, že jsem fotila pro Playboy. Vždycky jsem byla tiché dítě. Mám zřejmě dvojí osobnost. Jedna je uvnitř a druhá na povrchu, jedna je stydlivá a bojácná, druhá mě prodala Playboyi," zamyslela se herečka.

Reklama

Související články

Pamela nepoznala muže s malým penisem

Hollywoodská herečka Pamela Andersonová se nechala slyšet, že ještě nikdy neměla ve své posteli muže s malým penisem. Někdejší seriálová plavčice, která...

Pamela se vysvlékla na pomoc zvířatům

Pamela Andersonová opět hájí práva zvířat. Tentokrát se vysvlékla do půl těla, aby v rámci kampaně bojovala proti nošení kožichů z pravých kožešin. Plakáty...

Pamela kromě šperků navrhla doplňky pro psy

Herečka Pamela Andersonová miluje módu a také pejsky. Proto skloubila dvě věci dohromady, aby ani čtyřnozí miláčkové nebyli ochuzeni. Nedávno navrhla šperky...

Výběr článků

Načítám