Hlavní obsah

Pákistánský Hulk dokáže zastavit traktor holou rukou

Novinky, mšv

Přezdívají mu neuvěřitelný Hulk. Pákistánec Arbab Hajat totiž váží neuvěřitelných 435 kilogramů a má takovou sílu, že dokáže rukou zastavit třeba i traktor. Pětadvacetiletý muž aspiruje na to stát se absolutním šampiónem v těžké váze. Za svým snem si jde opravdu tvrdě. Kousky, které předvádí na videu, až vzbuzují myšlenky, zda nejsou nahrané.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pákistánci vážícímu 435 kg přezdívají HulkVideo: Caters News, AP

 
Článek

Nabírat na váze začal Hajat v období puberty. Už tehdy si uvědomil, že by se chtěl stát mistrem. Místo toho, aby si začal figuru nějak výrazně hlídat, začal jíst ještě víc, aby kila přibývala.

Dnes je pákistánský Hulk schopen spořádat přes 10 tisíc kalorií denně, k snídani třeba sní 36 vajec a během dne přes tři kila masa. K tomu vypije více než pět litrů mléka.

Chce být jednička

„Za toto tělo vděčím bohu. Toužím být nejlepší na světě a je jen otázkou času, než také budu,“ tvrdí sebevědomě Hajat. Dodává, že nikdy neměl kvůli své hmotnosti zdravotní potíže, ani se necítil nepříjemně.

V domovské čtvrti města Mardan je Pákistánec už dnes hvězdou. Denně na jeho dveře zaklepou desítky lidí, aby se s ním mohli vyfotit. „Dostává se mi mnoho uznání, ale já chci být celosvětová hvězda,“ přiznává nepříliš skromně.

Pákistáncovým snem je nyní dostat se do soutěže americké společnosti World Wrestling Entertainment. S lékařem proto konzultuje další hmotnostní cíle a podrobnosti nutričního plánu.

Reklama

Výběr článků

Načítám