Hlavní obsah

Otec Lindsay Lohanové si otevře léčebnu pro alkoholiky a narkomany

Los Angeles

Po čtrnácti dnech ve vězení strávila Lindsay Lohanová dalších třiadvacet dní v léčebně pro závislé na drogách. Do podobného sanatoria se přitom dostala poněkolikáté. Hrátky s drogami a alkoholem ji opakovaně přivedly k soudu a nakonec nasměrovaly až do vězení. Její otec Michael Lohan se případem své dcery inspiroval a chce podobným mladým dívkám pomáhat. V Kalifornii plánuje otevřít novou léčebnu pro závislé na omamných látkách. Zřejmě chce mít dceru pořád na očích.

Foto: Los Angeles Sheriff's Department, Reuters

Lindsay Lohanová na snímku v evidenci nápravného zařízení v Lynwoodu

Článek

Pod vlivem alkoholu a drog porušila Lindsay letos na jaře podmínku a vysloužila si od soudu devadesátidenní žalář. Nakonec si odseděla jen čtrnáct dní a tři týdny v léčebně při University of California v Los Angeles.

Lohan chce teď otevřít speciální léčebnu s holistickým přístupem k léčbě závislosti. Tato metoda spočívá v léčbě jak fyzické, tak i psychické závislosti.

„Budu mít přesný protokol, který bude muset každý dodržovat. Nevěřím na žádné léky na předpis. Když se totiž lidé zbavují drogové závislosti, nakonec musejí jít do jiné léčebny, aby se zbavili zase závislosti na těchto lécích,“ uvedl ke svému projektu otec Lindsay Lohanové.

Reklama

Výběr článků

Načítám