Hlavní obsah

Osvaldová se Soukupem už nebudou v porotě SuperStar 3

Druhý ročník soutěže Česko hledá SuperStar byl podle TV Nova velmi úspěšný, proto ještě koncem roku 2005 nejsledovanější televizní stanice oznámila, že bude letos další pokračování. Nyní se objevily spekulace, že porotci letos zasednou v takřka stejném obsazení. Opak je ale pravdou! Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup nabídku Novy striktně odmítli.

Článek

Gábina Osvaldová má jasný důvod. Je přesvědčená, že v porotě by měli zasedat mladší lidé, kteří mají k soutěžícím blíž.

"Nabídku jsme s manželem od vedení Novy skutečně dostali, ale oba jsme ji svorně odmítli. Osobně se domnívám, že by v porotě samozřejmě měli zasedat erudovaní lidé, kteří dané problematice rozumí. Na druhé straně by ale mělo jít i o lidi mladších ročníků než jsme my. Prostě si myslím, že příchod mladších porotců by bylo příjemným zpestřením jak pro diváky, tak pro soutěžící. Proto jsme účast v porotě odmítli," prozradila Osvaldová.¨

Osvaldová je k vyhlídkám SuperStar 3 skeptická

"Jaká bude úspěšnost třetího ročníku SuperStar, se zatím nedá dost dobře posoudit. Při prvním i druhém ročníku byli lidé zvědaví i mírně šokovaní. Mezitím ale v televizích vyjely různé reality show a proto diváci už soutěž budou vnímat trochu jinak. Domnívám se, že to bůčkem obrostlé české televizní publikum už tak ohromené ze SuperStar nebude," dodala.

Manžel Osvaldové Ondřej Soukup sice vzpomíná na televizní porotcování rád, ale jinak má podobný názor jako jeho žena. "Byla to pro nás zajímavá a bezvadná zkušenost, ale myslím, že stačila. Dvakrát do stejné řeky člověk nevstoupí," prohlásil Soukup.

Do poroty se nechystá ani bývalý předseda poroty SuperStar Michal Horáček. I když nabídku od Novy zatím nedostal, je rozhodnutý ji odmítnout. Domnívá se totiž, že na třetí ročník SuperStar je příliž brzy. Domnívá se, že by to bylo drancování talentů v Čechách.

Anketa

Budete sledovat i další řadu SuperStar?
Ano, nenechám si ujít žádný díl.
7,1 %
Ano, ale ne pravidelně.
18,2 %
Ne, je to přežitek.
68,4 %
Nevim.
6,3 %
Celkem hlasovalo 8366 čtenářů.

Reklama

Související články

Favorit německé SuperStar chce nový penis

Horký favorit pěvecké soutěže německé SuperStar, už ví, co podnikne s následným výtěžkem, pokud vyhraje a získá si popularitu. Pořídí si nový penis,...

TV Nova plánuje třetí SuperStar

TV Nova oznámila, že v roce 2006 proběhne třetí série vyhledávací hudební soutěže Česko hledá SuperStar. Právu to potvrdila mluvčí televize Veronika Šmítková.

Výběr článků

Načítám