Hlavní obsah

Osmnáctiměsíční chlapec vypadl z okna ze třetího patra, vyvázl bez škrábance

Novinky, Dagmar Plecháčová
Bournemouth

Malý Hassan Aljadid z britského Bournemouthu spadl z devítimetrové výšky přímo na ulici před domem. Nejen že pád přežil, ale neutrpěl jediné zranění, šrám či odřeninu. Série vyšetření prokázaly, že chlapec nemá ani žádná vnitřní poranění. Lékaři nechtěli věřit, že dítě mohlo z pádu vyváznout úplně bez následků.

Foto: Profimedia.cz

Osmnáctiměsíční chlapec přežil pád ze třetího patra bez jediného zranění. Ilustrační foto

Článek

Ve chvíli, kdy chlapec vypadl z okna, jeho matka kojila Hassanovu sedmiměsíční sestru Njwan. Když si všimla, že její syn už není u okna, kde si předtím hrál, právem se zděsila. Malý Hassan byl již v péči kolemjdoucích na chodníku pod okny domu.

Sedmadvacetiletý student Hahmed Faal byl prvním, který si ležícího těla na ulici všiml.

Student uslyšel ránu a spatřil chlapce na chodníku

„Uslyšel jsem ránu a v tom jsem zahlédl chlapce, jak leží venku. Byl při vědomí, ale zhruba na minutu přestal dýchat. Přehodil jsem přes něj bundu. Nespatřil jsem žádná vnější poranění. Bylo to opravdu neuvěřitelné. Měl obrovské štěstí,“ dodal student.

„Je neskutečné, že je Hassan naprosto v pořádku. Nemá na sobě jedinou známku po pádu. Nemohli jsme tomu vůbec uvěřit. Je to zázrak,“ uvedla jeho šestadvacetiletá matka spolu s manželem Osamou, kteří se do bytu v Bournemouthu přestěhovali teprve nedávno.

Reklama

Výběr článků

Načítám