Hlavní obsah

Osm hasičů marně nahánělo uprchlého divočáka

Novinky, tcs

Napilno mělo hasičská jednotka z města Muar na jihu Malajsie. Osm mužů zaměstnal jediný divočák, který pronikl na zahradu rodinného domu. Hasiči zvíře naháněli zhruba půl hodiny, přesto se jim divočáka chytit nepodařilo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Osm hasičů marně nahánělo uprchlého divočákaVideo: AP

 
Článek

Hasiče zavolal 1. května vyděšený muž, který se spolu s rodinou ukryl uvnitř domu. Na lov divočáka se vydalo osm mužů v pestrých uniformách a s helmami na hlavách. Sedm z nich šlo do zahrady, poslední hlídal pozemek zvenčí, kdyby se prase pokusilo utéct.

Díky kameře, kterou na sobě měl jeden z hasičů Muhammad Iqbal Hasnol, je k dispozici záznam lovu. „Chtěli jsme zvíře chytit za pomoci las a sítí, abychom ho nezranili. Bohužel to ale nebylo možné,“ uvedl Hasnol.

Prase prohnalo policisty. Utíkalo jim tři čtvrtě hodiny

Koktejl

S čím totiž hasiči nepočítali, byla díra v plotě, kterou se prase dostalo do zahrady. Po chvíli nahánění vyděšené prase zmizelo v křoví a dírou uteklo zpět do lesů.

I když hasiči prase nechytili, operaci považují za úspěch. „Byla úspěšná. Jenom jsme bohužel vyplýtvali náš čas hraním si na honěnou s prasetem,“ zakončil Hasnol.

Reklama

Výběr článků

Načítám