Hlavní obsah

Osbourneovi prodávají svou rezidenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEVERLY HILLS

Sharon a Ozzy Osbourneovi nabídli k prodeji svou rezidenci v Beverly Hills, kde se natáčí pořad mapující každodenní život jejich rodiny. Dům je pro ně příliš velký a manželé uvažují, že se přestěhují do menší nemovitosti.

Foto: Marek Gerych
Článek

Jejich devatenáctiletý syn Jack se z domu brzy odstěhuje a stejný plán má i o rok starší Kelly, napsal list New York Post. Oba se zřejmě postaví na vlastní nohy. Jack v současnosti připravuje televizní show o extrémních sportech, zatímco jeho sestra hraje v novém americkém dramatu Life As We Know It.

Osbourneovi usoudili, že rozlehlá rezidence je pro dva zbytečně velká, proto se zamýšlejí přestěhovat do menšího domu.

"S odchodem Kelly a Jacka je (dům) pro nás příliš velký. Chtějí bydlet sami. Ozzy a já chceme zase menší domek se zahrádkou pro naše psy," uvedla Sharon Osbourneová. Upřesnila, že u domu nevyvěsí obvyklou ceduli "na prodej", stačí jim prý, že obchodníci s nemovitostmi ve městě vědí, že je v nabídce.

Pravidelné příběhy Osbourneových se staly trhákem hudební televizní stanice MTV, pořad si získal u diváků velkou oblibu.

Reklama

Související články

Dům Osbourneových vykradli zloději

Dva zloději se v pondělí ve čtyři hodiny ráno vloupali do rezidence pětapadesátiletého rockera Ozzyho Osbournea v anglickém hrabství Buckinghamshire. Z domu...

Kelly Osbourneová se poprala v baru

Zpěvačka a televizní hvězda Kelly Osbourneová se rozvášnila v londýnském baru a stala se zde uplynulý pátek účastnicí bitky. V úterý o tom informoval...

Výběr článků

Načítám