Hlavní obsah

Osamělý Japonec volal operátorkám, aby "slyšel příjemný hlas"

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOKIO

Mlčenlivý fantom. Tak možná říkaly operátorky zákaznické linky japonské telefonní společnosti neznámému muži, který vytáčel jejich číslo skoro tisíckrát denně, ale nikdy neřekl ani slovo. Jen znovu vytáčel.

Článek

Nakonec jejich denní i noční můru našla policie. Volajícím byl osamělý 44letý muž, který si nechtěl stěžovat - jenom poslouchat příjemné hlasy mladých žen, píše japonský list Mainiči Šimbun.

"Jednou jsem volal na zákaznickou linku kvůli problému s telefonem," řekl listu muž, který od letošního března do července zbytečně vytočil číslo zákaznické linky téměř čtyřicettisíckrát. "Operátorka byla tak příjemná a milá, že jsem pak volal jenom proto, abych takhle přívětivý hlas slyšel znovu."

Policie muže obvinila z blokování linky a maření práce telekomunikační společnosti. Psychologové navíc odhadují, že jeho telefonáty mohly způsobit trauma až stovce operátorek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám