Hlavní obsah

Profesní zásnuby

ČTK, Alex Švamberk, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Pohledná sedmadvacetiletá australská zpěvačka Natalie Imbruglia, která byla v minulosti spojována s řadou mužů včetně rockera Lennyho Kravitze, hvězdy seriálu Přátelé Davida Schwimmera a jezdce Formule 1 Jacquese Villeneuva, se bude vdávat. Jejím vyvoleným je o čtyři roky mladší frontman australské skupiny Silverchair Daniel Johns.

Foto: Josef Zajic

Příjez závodníků do prostoru závodu.

Článek

O záměru vzít se informovala dvojice v pondělí své přátele. Potvrdila tak pověsti, které se začaly šířit, když byl třiadvacetiletý Daniel viděn v rodném Newcastle nedaleko Sydney v klenotnictví, jak kupuje snubní prstýnky.

Pár však neuvedl, kdy se vezmou. V prohlášení skupiny Silverchair pro hudební vydavatelství Virgin, se píše jen: "Rozhodli se krátce před Vánocemi a jsou velmi šťastní, stejně jako jejich přátelé, " Daniel a Natalie, kteří strávili prázdniny doma v Austrálii odpočinkem a oslavami, neplánují, že by se vzali okamžitě." Datum svatby zatím není známo a nebude ani zveřejněno. V prohlášení se tvrdí: "Nikdo, ani oni sami ano jejich mluvčí se nebudou vyjadřovat k soukromým záležitostem."

Natalie Imbughlia přestavuje australskou odpověď na vlnu inteligentních zpěvaček z poloviny devadesátých let, reprezentovanou Alanis Morissette. Vyčítány jí byla malá originalita a epigonství, kteréžto výtky potkaly iSilverchair vycházející z Nirvany.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám