Hlavní obsah

Opilá Polka otevírala dveře letadla ještě ve vzduchu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRAKOV

Zmatek, strach a nejistotu zažili tento týden cestující na lince Londýn Krakov. Jednačtyřicetiletá Polka se totiž během cesty opila a následně odmítla čekat, než dostane její letadlo povolení k přistání na krakovském letišti. Když boeing kroužil nad městem, začala Magdalena Galková otevírat dveře.

Foto: Profimedia.cz

Žena ohrozila bezpečnost celého letadla. Ilustrační foto

Článek

S opilou pasažérkou musely zápasit letušky a přidalo se i několik spolucestujících. Nakonec se jim podařilo zmatenou ženu připoutat k sedadlu a letadlo bez problémů dosedlo. Jakmile se otevřely dveře boeingu, čekala už na ploše policie.

K případu se zatím žena odmítla vyjádřit, polská média ale uvádějí, že za podobný čin jí hrozí až osm let vězení, protože se jedná o ohrožení života cestujících.

V době teroristických hrozeb většina zemí světa přijala velmi přísné zákony, podle nichž za narušení letu či ohrožování jeho bezpečnosti hrozí výtržníkům většinou mnohaleté odnětí svobody od tří let výše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám