Hlavní obsah

Onanistu nezastavili senior, policisté ani zdravotníci

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V policejních poutech skončil minulou sobotu odpoledne devětatřicetiletý Kerry Vandergriff z Miami. Ten se na parkovišti před obchodním centrem pod vlivem alkoholu veřejně ukájel, napadl staršího muže a ani po převozu do nemocnice nehodlal přestat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Onanujícího muže před obchodním centrem si všiml postarší muž, který se rozhodl jít Vandergriffa usměrnit. Nesetkal se však s pochopením, inkasoval rány pěstí do obličeje, po kterých upadl na zem, což útočníka v další agresi nezastavilo. Podle policejní zprávy utrpěl muž starší 65 let tržné rány v obličeji.

Po příjezdu policie byl Vandergriff na místě zadržen. Jak dále uvádí policejní zpráva, z Vandergraffa byl cítit alkohol, měl zarudlé oči, nebyl schopen souvislých vět a jeho chůze byla velmi vratká. Vzhledem k tomu, že strážníkům odmítal poskytnout doklad totožnosti, byl v poutech odvezen do místní nemocnice.

Orgie ve swingers klubu se po příchodu policie zvrhly

Koktejl

Po příjezdu do zdravotnického centra však celá eskapáda neskončila. Zřejmě v touze dokončit rozdělanou práci Vandergraff pokračoval v masturbaci i před policisty a zdravotníky, což vedlo k následnému transportu za mříže, kde nyní čelí obvinění z napadení seniora, obnažování se na veřejnosti a intoxikace návykovými látkami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám