Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: Muž roku 2010 Jan Hájek

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V pondělí od 15 hodin můžete chatovat s čerstvým vítězem soutěže Muž roku 2010 Janem Hájkem (29). Projektový manažer z Břeclavi plnil stránky společenských médií už před soutěží. Měl vážnou nehodu na motorce a dodnes ho trápí dva naštípnuté obratle. "Snad jsem si to už vybral a nic zlého mě nečeká," říká Jan Hájek.

Článek

"Já vážně doufám, že jsem si to už vybral. Po finále jsem jel opatrně zpět domů do Břeclavi, řídil kamarád a adrenalinovým aktivitám jsem se vyhýbal. Prokletá soutěž myslím není. My milovníci adrenalinu si k tomu trošku jdeme sami," prozrazuje.

Držitel titulu Muž roku 2008 Miroslav Jech částečně ochrnul po kousnutí klíštětem, loňský Muž roku 2009 Martin Zach den po svém vítězství skákal na lyžích na rybníku Kačák, poranil si míchu a skončil na invalidním vozíku.

Foto: ČTK

Jan Hájek z Břeclavi a Adam Barabáš ze slovenské Dubnice nad Váhom

I čerstvého držitele titulu Muž roku Jana Hájka potkalo neštěstí, ale už před soutěží. Měl vážnou nehodu na motorce. Že by byla soutěž prokletá, si však nemyslí.

Během finále si prý prošel peklem. Po volné disciplíně, kde tancoval hip-hop, se jeho zdravotní stav zhoršil. "Bylo mi vážně zle, hlavně žaludek byl jak na vodě. Musel jsem si vzít prášek. Při vyhlašování jsem byl rád, že stojím. Nyní budu už na rady lékařů odpočívat a budu disciplinovaný pacient," slibuje Hájek.

Jan Hájek pracuje jako projektový manažer. Řeší především granty Evropské unie. Modeling je pro něj koníček, který ho vytahuje ze stereotypu. Pracovně se chystá do zahraničí. "Určitě bych chtěl v blízké době jet pracovat do zahraničí. Anglicky mluvím radši než česky, těším se na nové zkušenosti," říká.

Momentálně je Hájek bez přítelkyně. Žena, která by ho mohla zaujmout, musí mít především charisma, vyhraněný typ nemá. "Musí přeskočit jiskra a důležité je, abychom si měli o čem povídat," dodal Muž roku 2010, který bude Českou republiku již za dva měsíce reprezentovat na nejprestižnější světové soutěži mužů Manhunt International, která se koná v říjnu na Tchaj-wanu.

Foto: ČTK

Promenáda v plavkách v popředí s Janem Hájkem

Reklama

Související témata:

Související články

Mužem roku 2010 je Jan Hájek

Mužem roku 2010 se stal v náchodském divadle devětadvacetiletý projektový manažer z Břeclavi Jan Hájek. Během pátečního večera si sáhl na samé dno. Během volné...

Výběr článků

Načítám