Hlavní obsah

Omylem vyždímala kotě v pračce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

REDDITCH

Osmitýdenní kotě Milo přežilo desetiminutové ždímání v automatické pračce. Jeho dvaapadesátiletá majitelka z Redditchu si totiž zvířete nevšimla a s klidným svědomím spustila prací program.

Foto: Vodafone

Noemi Sari vyzívá k podpisové akci HeForShe

Článek

Ginny Trothová, obchodnice s dětským oblečením, zapnula pračku, aniž by postřehla, že v ní právě odpočíval její všetečný kocourek.

V půlce cyklu ho nakonec objevila a vysvobodila. Jak se později svěřila, byla svým odhalením naprosto zděšená a s dcerou propadla hysterii.

Milo se cpal i do myčky

Veterináři se nejprve obávali, že Milo nepřežije. Ten se však již po třech dnech zotavil, vrátila se mu chuť k jídlu a opět rozpustile dovádí.

Rovněž jeho majitelka potvrdila, že zkušenost na kotěti nezanechala žádné následky. Domácích pomocníků se nebojí, nedávno jej dokonce přistihla, jak se pokouší dostat do myčky nádobí.

Příhoda Trothovou natolik poučila, že nyní již pračku nezapne, dokud se nepřesvědčí, kde se mourek nachází.

Reklama

Související články

Kočka přežila měsíc uvězněná v balíku

Kočka, která nedopatřením strávila celý měsíc zavřená v zásilce s ptačími klíckami, přežila cestu po moři z Číny do Spojených Států. Nálezci vyhublé zvíře...

Kocour za 19 dní procestoval USA

Černý kocour Billy strávil v zavazadlových prostorách letadla plných 19 dnů zavřený v přepravní kleci. Jeho mňoukání si nevšiml žádný cestujících ani z členů...

Výběr článků

Načítám