Hlavní obsah

Odjela do práce s kočkou na střeše, na zvíře ji upozornil až další řidič

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozespalá jedenáctiletá kočka Cimek se nestačila divit, když se auto, na kterém spokojeně odpočívala, rozjelo. Její majitelka si ničeho nevšimla a v klidu jela do práce, než ji na nechtěného a lehce vyděšeného pasažéra upozornil řidič jiného vozidla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička odjela i s kočkou na střeše autaVideo: AP

 
Článek

Nedobrovolný výlet kočky Cimek se uskutečnil 18. července ve městě Kuching v malajsijské části ostrova Borneo. Její majitelka, dvacetiletá Eva Reetaová, spěchala, aby vyzvedla svého bratrance, kterého měla odvézt do školy.

Mladá žena si ve spěchu kočky nevšimla. „Cimek na autě spí ráda. Kolem šesté je ale vzhůru, a když zapnu motor, tak vždycky seskočí pryč,“ uvedla Reetaová. Těžko říct, zda si kočka ten den schrupla déle, nebo se jí dolů prostě tentokrát nechtělo.

Na kamerových záznamech, které zveřejnila agentura Newsflare, je vidět Reetaová, jak nasedá do auta a couvá. Cimek sleduje silnici, ale nepohne se ani o píď. Když se auto rozjede, nezbývá Cimek už nic jiného než se držet zuby drápy.

„Slyšela jsem mňouknutí, ale šlo to zvenku, tak jsem tomu nevěnovala pozornost,“ uvedla Reetaová. Kočky si všiml až řidič jedoucí za Reetaovou. „Dohnal mě, stáhl okénko a zakřičel na mě, že vezu kočku,“ uvedla mladá žena.

Teprve potom Reetaová zastavila, naštěstí ne moc prudce, provětranou Cimek vzala do auta a vrátila se s ní domů. „Jsem šťastná, že během celé té jízdy nespadla,“ dodala žena vděčně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám