Hlavní obsah

Odcházející trenér NBA dostal od Jordana a Ewinga Rolls-Royce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Basketbalista Washingtonu Wizards Michael Jordan a asistent trenéra v tomto klubu, Patrick Ewing, dali odcházejícímu druhému asistentovi Johnu Bachovi neobvyklý dárek. Sedmasedmdesátiletý kouč, který po padesáti letech končí s trenérskou kariérou, od nich dostal luxusní Rolls Royce.

Foto: Martin Tlustý

Místnost 109 je tou největší jednací síní, kterou má Okresní soud Mělník k dispozici.

Článek

"Jsem neuvěřitelně šťastný a opravdu překvapený. Ujistilo mě to o tom, že NBA hodně dělá pro své vlastní lidi. Je to něco, na co nikdy nezapomenu," svěřil se dojatý Bach. Ewing a Jordan asistenta trenéra šokovali před sobotním zápasem proti Atlantě, kdy celý tým zavedli do podzemních garáží v hale.

"Patrick mi řekl, že si koupil novou motorku, ale byla to lest. Jenom on a Michael jsou schopni něco podobného provést. Je to auto, o kterém jsem vždycky snil. Teď si musím jen ověřit, jestli se mi vejde do garáže," řekl odcházející kouč. Bach byl dlouhá léta trenérem univerzitních týmů a v NBA se proslavil především jako vyznavač defenzivní taktiky, díky níž Chicago Bulls s Michalem Jordanem v čele získalo v devadesátých letech první tři vítězství v NBA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám