Hlavní obsah

Ochrnutý Muž roku Martin Zach dostal nabídku na moderování v televizi

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ochrnutý Muž roku Martin Zach boduje. Na castingu na nového moderátora Tv Barrandov zaujal vedení a hledá se pro něj vhodný formát pořadu. Novinkám to exkluzivně potvrdil Janis Sidovský, místopředseda představenstva televize.

Článek

Televize Barrandov vážně uvažuje o angažování Martina Zacha jako moderátora. Novinkám to potvrdil místopředseda představenstva televize Janis Sidovský. „Obdivuji Martinovu vůli překonat následky zranění“, řekl Novinkám Sidovský.

"Momentálně hledáme vhodnou formu moderování, která by Martinovi vyhovovala a jeho fyzický stav mu umožňoval práci u nás ve studiu," prozrazuje Sidovský.

Během castingů na nového moderátora TV Barrandov pětadvacetiletý vítěz soutěže Muž roku Zach zkusil moderování Hlavních zpráv a módní rubriky pořadu Prominenti.

Musel se seznámit se čtecím zařízením, a tak měl text raději i na klíně. Nejvíce se usmíval při zprávách o „problémech“ českých modelek, které řeší, jak správně chodit po molu.

Charismatický Martin Zach s moderováním nemá zkušenosti.  Stejně na tom byla například nová moderátorka V.I.P. zpráv na TV Prima Ivana Gottová. Manželku Karla Gotta více jak měsíc připravovala na moderování učitelka mluvy Jana Postlerová. Také Zach by před vstupem na obrazovku TV Barrandov musel absolvovat průpravu od profesionálů.

"Za příležitost jsem velmi vděčný. S moderováním jsem doposud zkušenosti opravdu neměl, ale určitě bych na sobě pořádně makal," řekl Novinkám Zach.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám