Hlavní obsah

Obří balón plnili vodou tak dlouho, až praskl. S člověkem uvnitř

Novinky, vps

Gavin Free a Daniel Gruchy, tedy duo známé jako Slow Mo Guys, se vytasili s dalším bláznivým kouskem. Gruchy vlezl do obrovského balónu, do něhož dvojice napouštěla vodu tak dlouho, až praskl. Vše samozřejmě v rámci jejich slow motion konceptu natočili na vysokorychlostní kameru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Podívejte se na zpomalené záběry exploze balónu s vodou, ve kterém je člověkVideo: Reuters

 
Článek

Free uvedl pro Reuters, že balón se do prasknutí plnil vodou asi 45 minut. Oba filmaři, kteří jsou z Británie, ale točí v Texasu, měli obavy, že by to někteří diváci mohli považovat za plýtvání vodou. Raději proto před svým nejnovějším počinem darovali peníze charitativní organizací zabývající se nedostatkem vody.

Kousek s balónem je pokračováním jejich populárního videa z roku 2011, kdy na podobně velký balón dvojice skočila. Tentokrát postup trochu změnili, když si do něj jeden z nich vlezl. A úspěch se dostavil i v tomto případě, protože video za dva dny od zveřejnění nasbíralo kolem pěti miliónů zhlédnutí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Experiment ukázal tříštící se vodu tak, jak jste ji ještě neviděliVideo: Reuters

S vodou pracují Free a Gruchy často. Nedávno třeba zpomaleně ukázali, jak letí vzduchem rotující tekutina. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám