Hlavní obsah

OBRAZEM: Zapletalovy vítězky ovládly golfový "green"

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

I přes deštivé počasí strávilo trio úspěšných finalistek nedělní půlden v pražském golfovém areálu Hostivař. V rámci dne otevřených dveří soutěžily s návštěvníky na greenu a jistě se neztratily. Golf chodí hrát pravidelně jednou týdně již měsíc a začíná na nich být patrné, že hole nedrží v ruce poprvé. A co se jim na golfu líbí nejvíce? Odpočinek během hry a ty chvíle, kdy se jim daří.

Článek

Trojice vítězek už chodí na golfové lekce měsíc a golf si všechny velmi pochvalují. "Mám ráda ten relax, prostředí a přeci jen je to zase alespoň nějaký pohyb," řekla Novinkám úřadující Miss ČR Kateřina Sokolová.

Na otázku, co si myslí, že je na golfu nejtěžší, reagovala Miss sympatie Veronika Pompeová slovy: "Myslím si, že asi ta celková koordinace pohybů, která je pro kvalitní hru nezbytná." Pohledná dívka z Jeseníku pak souhlasila se slovy II. vicemiss Veroniky Chmelířové, která pro Novinky uvedla, že se jí velmi líbí ten specifický zvuk, když hůl správně švihne do balónku a ten se vznese tak, jak by měl.

A jak daleko zatím missky na odpališti střílí? Nejlépe je na tom Veronika Pompeová, která již dosáhla i na metu 140 metrů. Veronika Chmelířová "lízla" hranici 120 metrů a Kateřina Sokolová se pohybovala okolo stovky. Dívky ale svorně přiznávají, že jejich průměrné odpaly se zatím pohybují okolo 80 metrů. Ovšem vezmeme-li v úvahu, že začaly hrát před měsícem, tak  to není vůbec špatné.

Putting se Katce Sokolové dařil na výbornou. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Po podařeném puttu se uměla Veronika Chmelířová pořádně radovat. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Veronika Pompeová na greenu. Foto: APK/2

I přes zimu a déšť se dívky o návštěvníky dne otevřených dveří staraly přímo v terénu. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Finalistky Miss ČR 2007 návštěvníkům hostivařského golfového areálu dokázaly, že se golf dá hrát v každém počasí. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Volné chvilky trávilo trio pohledných dívek probíráním toho, co se jim v jejich golfové hře daří a co ne. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Dívky se nenechaly deštivým počasím otrávit. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám