Hlavní obsah

OBRAZEM: Oscarové večerní róby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Letošní předávání prestižních filmových cen Oscar bylo jako již každoročně pestrou přehlídkou večerních rób, které předvedly nominované herečky, ale i další známé osobnosti ze světa filmu.

Foto: Ljuba Krbová

Fotografie zachycují jedinečné okamžiky z cest Ljuby Krbové především po východní Asii.

Článek

Dámy si letos zjevně oblíbily krémové barvy, odvážnější Catherine Zeta-Jonesová vsadila na nepřehlédnutelnou rudou. Elegantní Liv Tylerová dokázala, že tradiční černá barva je stále v kurzu. 

: . Zadní díl šatů Charlize Theronové byl velmi jednoduchý, překřížená ramínka odhalovala hereččina dokonalá záda. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Herečka Renée Zellwegerová pózuje fotografům v jednoduché béžové róbě s vlečkou. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Herečka Angelina Jolieová se na ceremonii dostavila ve světlých šatech barvy šampaň s odvážným výstříhem. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Angelina Jolieová pózuje fotografům. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S

.

: . Jamie Lee Curtisová se na slavnostní událost oblékla do blankytně modrých šatů, které střízlivě odhalovaly ramena a hruď. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Na Oscarech nechyběla ani herečka Julia Robertsová, která se dostavila ve zlatavé róbě na ramínka. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Na majitelce nejkrásnějšího úsměvu Hollywoodu se její šaty leskly až do dálky. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Julia Robertsové to v její oslnivé róbě jako vždy slušelo. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Liv Tylerová vsadila na eleganci a zvolila jednoduché černé šaty na ramínka a s délkou až na zem. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Sandra Bullocková se usmívá na fotografy v bílých šatech, jejichž sukně byla bohatě nařasená. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Francouzská herečka a zpěvačka Vanessa Paradisová tentokrát zvolila romantickou světlou robu s volánky. Na ceremonii se dostavila se svým partnerem Johnnym Deppem. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Herečka Catherine Zeta-Jonesová se na předávání filmových ocenění dostavila v nepřehlédnutelné večerní róbě rudé barvy s odvážným rozparkem po straně. Na snímku v doprovodu Michaela Douglase. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

: . Shohreh Aghdashloo oslnila diváky i fotografy svými červenými šaty s průhlednými ramínky. Vrchní část róby byla zdobena krajkou. Foto: Copyright HO/A.M.P.A.S.

Reklama

Související témata:

Související články

OSCAR 2003: Oscarové Novinky

76. výroční ceny americké Akademie filmových umění a věd je minulostí. Letos měla Česká republika v oscarovém klání dva zástupce - snímek Ondřeje Trojana...

OSCAR 2003: Nominovaní za režii

Pouze jeden z letošní pětice nominovaných režisérů okusil pocit držet v ruce pozlacenou sošku Oscara. Je jím Clint Eastwood, který byl letos nominován za režii...

OSCAR 2003: Neanglicky mluvené filmy

Kategorie neanglicky mluvených filmů vyvolává asi největší zájem tuzemských fanoušků stříbrného plátna, protože mezi pěti nominovanými filmy jsou Želary. Jeho...

Výběr článků

Načítám