Hlavní obsah

OBRAZEM: Modelka Hana Soukupová je v nové reklamě zcela nahá

KARLOVY VARY

Česká modelka Hana Soukupová, která se vypracovala mezi uznávané modelky Evropy, je označována za nástupkyni Karolíny Kůrkové. Nyní se objevila v reklamě, ve které je oblečena pouze do "vodních šatů", které toho příliš nezakrývají.

Článek

Šaty z vody? Ano. Zatím je Hana Soukupová nikdy nepředváděla, a ani žádný návrhář si na ně netroufl. Až nyní se do nich pomocí nejmodernější trikové technologie modelka oblékla.

:. Reklama je decentně lechtivá.

Italský kreativní nápad dokonale zpracoval německý štáb v čele s režisérem Matthiasem Zentnerem, o němž je známo, že dokáže při natáčení vytvořit dokonalou motivující atmosféru.

:. Že nic nevidíte? Z jiného úhlu byste možná viděli úplně vše...

Samotné natáčení reklamy na Mattoni zkomplikovalo chladné počasí a fakt, že Hana musela natáčet skoro nahá. Jako profesionálka na sobě však nedala nic znát. Její bodyguardi ji museli chránit před zvídavými pohledy po celou dobu natáčení.

:. Reklama nepostrádá styl.

Generální ředitel Karlovarských minerálních vod Alessandro Pasquale se ujal role řidiče historického automobilu Tatra 87 a byl vlastně poctěn. Poklad jménem Hana Soukupová muž v autě nevozí každý den.

Zdroj fotografií: Mattoni

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám