Hlavní obsah

O Silvestru Haliny Pawlovské rozhodne její pes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Scénaristka a moderátorka Halina Pawlovská zatím neví, kde stráví letošního Silvestra. Vše záleží na jejím psu. Podle toho, zda se nemocné zvíře uzdraví, zůstane s manželem doma, nebo pojedou na chalupu.

Foto: Dana Veselá

The Four Elements

Článek

"Závisí to na našich dvou psech, z nichž jeden má pošramocenou tlapu, bere antibiotika, je to hrozně vážný pacient a nevíme, jestli nebude muset k veterinářovi," řekla Pawlovská

Na rozdíl od všedních dnů ale většinou Halina Silvestr tráví doma. Podle svých slov slaví tak často, že Silvestr není žádnou výjimečnou příležitostí.

"Nejsme hrozně bujaří až do rána, ale něco vypijeme a pak jdeme spát. Záleží, kdo přijde na návštěvu. Nesnáším kocovinu a bojím se jakéhokoliv následku z alkoholu, snažím se tomu proto vždycky předejít," prozradila.

Její rady jak přežít kocovinu znějí: člověk má konzumovat jeden druh dobrého alkoholu, k tomu pít hodně vody a pak hodně spát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám