Hlavní obsah

Nový módní trend? Podivné džíny dozajista znechutí vaše okolí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi netradiční styl mají nové džíny z dílny Wet Pants Denim. Jak už název napovídá, budete v nich na veřejnosti vypadat, že se vám stala nehoda. V rozkroku je totiž velká skvrna, která naznačuje, že jste to prostě nestihli na toaletu.

Foto: Wet Pants Denim

Džíny s mokrým vzhledem jsou prý trendy.

Článek

Podle americké společnosti je „mokrý vzhled” v poslední době populární mezi influencery a známými osobnostmi. Za částku 75 dolarů (1600 korun) můžete do ulic vyrazit se skvrnou na kalhotách i vy.

Na výběr je ze tří variant, kdy zejména bílé provedení s výrazně žlutou skvrnou přitáhne pohled opravdu každého. Pokud by se vám částka za nové džíny zdála přehnaná, ale přesto byste toužili chodit na veřejnosti se skvrnou v rozkroku, není problém. Společnost totiž nabízí za poloviční částku úpravu vašich současných džínů.

Kromě kalhot vyrábí firma se sloganem „make wet jeans dry again” také kšiltovky, které vzdáleně připomínají styl předvolebních čepiček Donalda Trumpa. Jaký je o speciální džíny zájem, společnost neuvádí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám