Hlavní obsah

Nový hollywoodský idol se svlékl, fanynky šílí

New York

Magazín GQ svlékl dalšího herce, tentokrát se v časopise nahoře bez vystavuje model a herec Channing Tatum. Hvězda filmu Veřejní nepřátelé, který měl v Česku premiéru 9. července, ukázala své vypracované svaly horní poloviny těla. Hollywoodský hezoun se o víkendu oženil se snoubenkou Jennou Dewanovou.

Článek

Snímky v obleku i bez něj v kovbojském stylu pořídil pro srpnové číslo magazínu GQ fotograf Mario Testino. Od 13. srpna bude mít v českých kinech také nový film G. I. Joe, v němž se vyjma Channinga objeví také Karolína Kurková.

Channing si vyměnil manželský slib s Jennou v sobotu 11. července, jejich klenotník Neil Lane svatbu okomentoval slovy: "Jsou nesmírně okouzlující pár. Vzájemně se doplňují a jsou hraví a sladcí. Pořád se spolu smějí a jsou velmi zamilovaní.“

Obřad proběhl venku před kostelem Estates Vineyards a účastnilo se ho 220 pozvaných hostů. Osmadvacetiletá Jenna měla šaty bez ramínek s dlouhou vlečkou od návrhářky Reem Acraové, zatímco Chaning vsadil na oblek od Giorgia Armaniho.

Channing potkal Jennu při natáčení filmu Let´s Dance v roce 2006.

Reklama

Výběr článků

Načítám