Hlavní obsah

Novozélandský radní při rozhovoru zapomněl, že nemá kalhoty

Novinky, tcs

Proč se kvůli videokonferencím oblékat celý, když je v kameře vidět pouze hořejšek? Odpověď na tuto otázku zná už novozélandský radní z města Dunedin David Benson-Pope. Před svými kolegy se ukázal s prachovkou v ruce, v saku a trenýrkách.

Foto: Dunedin City Council

Online schůzi radních zpestřil radní David Brenson-Pope absencí kalhot.

Článek

Spoléhat se na to, že se s ostatními uvidím jenom přes obrazovky, bývá ošidné. Zejména když zapomenete, co všechno je v záběru kamery. Pondělní online schůzka radních novozélandského města to ukázala názorně.

Začátek schůzky poznamenaly technické problémy se zvukem, kvůli kterému se musela přerušit. Ovšem postarší zkušený radní, který byl dříve i členem vládního kabinetu, si neuvědomil, že přenos obrazu stále běží.

A protože se právě o ničem nejednalo, rozhodl se Benson-Pope poklidit svou knihovnu. Před zraky svých kolegů se tak několik okamžiků promenoval s péřovou prachovkou v ruce a v horní části obleku. Kalhoty mu však chyběly. Po třiceti sekundách, když zvuk naskočil, ho na fakt, že má na sobě pouze trenýrky, upozornili pobavení kolegové.

Volejte úhořovcům, prosí japonské akvárium

Koktejl

„Nebylo to záměrné,“ s úsměvem posléze vysvětloval Benson-Pope, který dodal, že ho těší, že alespoň dokázal ostatní radní rozesmát.

Stále více lidí v době karantény sahá k řešení, kdy si pro komunikaci přes počítač obleče pouze horní část šatů. Dokazují to i údaje amerického řetězce Wallmart z konce března. Řetězec zaznamenal zvýšenou poptávku po blůzách, košilích či sakách, kalhoty naopak na odbyt vůbec nešly.

Anketa

Účastníte se konferencí bez kalhot či jiných dolních částí oblečení?
Ano, pohodlí mi je přednější.
62,7 %
Ne, nikdy netuším, kdy budu muset vstát od monitoru.
37,3 %
Celkem hlasovalo 1090 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám