Hlavní obsah

Novozélanďan líbal v autě přítelkyni a omylem šlápl na plyn, spadli ze 14metrové výšky

Romantická chvíle zamilovaného páru v novozélandském Aucklandu skončila nešťastnou automobilovou nehodou. Dvojice se ve vozidle oddávala polibkům, což muže rozvášnilo natolik, že omylem šlápl na plynový pedál. Auto se rozjelo a nekontrolovatelně vylétlo z pátého patra budovy automobilového parkoviště. Podle Daily Mailu jsou oba pasažéři mimo ohrožení života.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Po romantické večeři v restauraci dvojice plánovala přesun do dalšího podniku. Před odjezdem z parkoviště si však v autě dopřála romantickou chvilku a vášnivě se políbila.

Simon Hartnoll však bezděčně šlápl na plynový pedál a automobil se rozjel, naboural do betonového sloupku, prorazil kovový plot a ze 14metrové výšky spadl na zem. Při pádu zasáhl další vůz, ve kterém seděly dvě turistky. Ty jako zázrakem vyvázly bez zranění.

Oba pasažéři byli ihned převezeni do nemocnice, žena v kritickém stavu. Hartnoll skončil s poraněním páteře a zlomeninou několika žeber, jeho přítelkyně musela podstoupit operaci hlavy, utrpěla množství zlomenin, ztratila čich a přišla o zrak na pravém oku.

Utrpěla také ztrátu paměti, na osudný den si vůbec nevzpomíná. „Mám prázdno od začátku dne až do chvíle, kdy jsem se vzbudila v nemocnici,“ řekla podle Daily Mailu u soudu, který se konal v pondělí.

Podle novozélandského serveru Stuff byl Hartnoll obviněn z nedbalé jízdy. Soudní líčení však bude pokračovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám