Hlavní obsah

Novomanželé putovali od oltáře do vazby. Porušili karanténu

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na svůj velký den už zřejmě nikdy nezapomene nejmenovaný pár z Jihoafrické republiky. Při svatebním obřadu se totiž objevila policie, která veselku kvůli koronaviru utnula a všechny účastníky, včetně pastora, který vedl ceremonii, zatkla. Píše o tom server BBC.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Svatba se odehrála minulý víkend v jihoafrické provincii KwaZulu-Natal a byl pří ní porušen plošný zákaz shromažďování, který je v zemi nařízen kvůli koronaviru. Padesátka hostů, pastor a novomanželé byli proto zadrženi policii, která je odvezla na stanici v Richards Bay.

Místo romantického svatebního videa vznikl krátký klip, kde je vidět, jak ženich pomáhá své novopečené manželce v bílých šatech nastoupit do policejního auta. Podle britského serveru Metro se mají všichni provinilci objevit v pondělí u soudního slyšení, přičemž policejní mluvčí uvedl, že novomanželé stráví svoje líbánky s velmi přísnými podmínkami na kauci.

Jihoafrická republika má nejvyšší počet nakažených na celém kontinentu. V zemi je omezen volný pohyb, lidé by měli vycházet jen v nejnutnějších případech, tedy kvůli nákupům nebo k lékaři. Policie podle serveru Metro zatkla už na 17 tisíc lidí, kteří porušili karanténu.

Reklama

Výběr článků

Načítám