Hlavní obsah

Nova zrušila Stahovák s Kotkem a Mádlem

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

V nejsledovanější televizi začala velká čistka. A jako první o svá místa přišli ti nejméně očekávaní. Vedení televize Nova totiž od nového roku zrušilo teenagerovský pořad Stahovák a herci Vojta Kotek a Jirka Mádl tak dostali padáka.

Článek

Zrušení pořadu přišlo opravdu náhle. Janu Andruškovi stačilo na postu nového generálního ředitele televize jen několik málo dní, aby nekompromisně rozhodl.

„Vzhledem k tomu, že jsme pro pořad Stahovák neměli místo v jarním schématu, jeho výrobu jsme pozastavili,“ sdělila Novinkám mluvčí televize Michaela Fričová.

Mádl a Kotek ale podle jejich slov z televizních obrazovek nezmizí navždy. Údajně se jedná jen o dočasné pozastavení pořadu.

„Formát Stahováku na obrazovky Nova patří a budeme pro něj hledat ve schématu vhodné místo. Do budoucna také počítáme s Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem, kteří v současné době pracují na vývoji jiných projektů pro TV Nova,“ pokračovala Fričová, která už ale nedodala jakých.

Stahovák není jediným pořadem, který z obrazovek zmizí. Vedení televize údajně zvažuje, že zruší oblíbenou diváckou anketu Anno, ve které v minulosti bodovali moderátoři Televizních novin Lucie Borhyová a Karel Voříšek.

A o svá místa se údajně bojí i tato moderátorská esa. Za vše může jedna Andruškova věta, že nejbližší velkou novinkou, kterou každý divák zaznamená, budou výrazné změny ve zpravodajství.

Reklama

Výběr článků

Načítám