Hlavní obsah

Nova uvede dvanáct tváří

Novinky, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dvanáct nových tváří se letos představí na obrazovce TV Nova. První velkou novinkou bude od 3. února Snídaně s Novou, kde od pondělí do pátku začne moderovat každý den jiná dvojice, tedy deset lidí. Patří mezi ně například herečka z populárního seriálu ČT Život na zámku Kateřina Hrachovcová.

Foto: HBK Intevo Karviná

Muži A - HBK Intevo Karviná

Článek

Na obrazovku se také vrací Šárka Kubelková, Ta moderovala Áčko a později Věštírnu. Uvidíme Jakuba Kubu, který kdysi uváděl v ČT pořad pro mladé Letadlo, Vítka Havliše, jenž se představil jako moderátor Českého slavíka, či Martinu Delišovou, známou z Pohádkové půdy na ČT. Dramaturgii Snídaně připravuje Dalibor Gondík.

Od 1. února se hlavní osobou erotického Peříčka stane vítězka konkursu dlouhovlasá blondýna Zuzana Pavličová. "Chtěla bych, aby Peříčko bylo jemnější a víc pracovalo jenom s náznakem," uvedla Pavličová.

Pořad Zlatíčka převzal do svých rukou herec Václav Postránecký, protože Petr Nárožný se chce věnovat pouze herecké práci. Publicistika Na vlastní oči bude od 4. února delší a představí novou znělku. Karel Šíp spolu s Jaroslavem Uhlířem uvedou svou novou talkshow Paškál, kam si budou zvát hosty na aktuální téma. Promění se i Rozjezdy pro hvězdy, které se chtějí důsledněji věnovat hledání nových hudebních talentů včetně toho, že finalista vydá CD a objeví se i v jiných pořadech Novy.

V únoru Nova oslaví deset let od vydání licence a devět let vysílání. Na sobotu 1. února se proto chystá velký narozeninový pořad Všude samá devítka moderovaný Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám