Hlavní obsah

Nova bude vysílat druhou řadu SuperStar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Televizní stanice Nova úspěšně uzavřela jednání se zástupci držitele celosvětové licence zábavního pořadu Pop Idols, který se letos v ČR vysílal pod názvem Česko hledá SuperStar. Oblíbená reality show tak bude moci u nás již podruhé odstartovat.

Foto: Ludmila Oravcová
Článek

Druhá řada pořadu bude do vysílání zařazena v lednu 2005. Její finále se uskuteční v polovině června, píše se v úterním tiskovém prohlášení TV Nova.

Kromě uzavření licenční smlouvy začali zástupci Novy jednat s osobnostmi, které by se měly stát členy poroty. Rovněž se vedou jednání o kandidátech na pozice moderátorů reality show. Žádná konkrétní jména však zatím nebyla prozrazena.

Generální ředitel Novy Petr Dvořák doufá, že pokračování dosáhne stejného úspěchu, s jakým se soutěž shledala letos.

"První řada pořadu Česko hledá SuperStar překonala veškerá naše očekávání jak co do diváckého zájmu, tak i počtem lidí, kteří byli ochotni se svým hlasováním do soutěže aktivně zapojit," sdělil Dvořák, "věříme, že druhá řada na tento úspěch naváže," dodal.

Letošní SuperStar ovládla podstatnou část naší republiky. Každou z dvaadvaceti epizod první série pořadu sledovaly v průměru skoro tři milióny diváků, kteří celkově svým favoritům zaslali asi třináct miliónů hlasů. Finalisté se ještě před koncem soutěže stali celostátně známými. Jejich společná deska je zatím nejprodávanějším albem letošního roku.

Na SuperStar měla navázat reality show Milionový pár, ta se však nesetkala s takovým zájmem diváků, přičemž sledovanost od prvního dílu stále klesala. Pořad byl po skandálu s působením některých soutěžících v pornoprůmyslu zastaven. Televize neprozradila, kolik diváků se do hlasování prostřednictvím SMS a telefonů zapojilo.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Budete sledovat druhou řadu SuperStar?

Anketa

Budete sledovat druhou řadu SuperStar?
Ano
41,8 %
Ne
47,9 %
Nevím
10,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4110 čtenářů.

Reklama

Související články

Na Slovensku začali hledat SuperStar

První výběr do soutěže Slovensko hledá SuperStar začal v úterý v košickém hotelu Slovan. Registrační porota bude v průběhu září vybírat z 3 700 přihlášených...

Výběr článků

Načítám