Hlavní obsah

Nigerijec pohřbil otce v luxusním voze za dva milióny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majetný muž z Nigérie svému otci údajně již dlouhou dobu sliboval, že mu koupí luxusní automobil. Než se však otec hodnotného daru dočkal, zemřel. Nigerijec ale i přesto zakoupil zcela nový vůz značky BMW a otce v něm nechal pohřbít, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na fotce je tak vidět, jak nablýskané auto v přepočtu za necelé dva milióny korun s nebožtíkem uvnitř spouštějí do obrovského hrobu, zatímco smuteční hosté neobvyklému funusu přihlížejí. Vesničané podle Daily Mailu během obřadu vtipkovali, že zemřelý se díky navigaci snáze dostane k nebeské bráně.

Uživatelé sociálních sítí však konání Nigerijce odsoudili s tím, že jde o vyhozené peníze, které mohly být využity na lepší účely. „Jestli máš peníze, kup otci auto, dokud je naživu, a poté ho pohřbi v důstojné rakvi,“ napsal například komentující jménem Sifiso Inno Makhashila.

Podobný pohřeb proběhl před nedávnem rovněž v Indii s tím rozdílem, že nebožtík si pochování v autě sám přál. Uvedl to dokonce ve své poslední vůli. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám