Hlavní obsah

Nic než pravda: první soutěžící si prošla televizním očistcem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová televizní show TV Prima Nic než pravda ve svém prvním díle jasně ukázala, kudy se bude v českém podání světoznámá show ubírat. Oproti USA jsme se alespoň zatím nedočkali salvy brutálních a nelítostných otázek. Naproti tomu na Primě možná zase přijde více drsných životních příběhů. V USA stačí divákům ke štěstí rýpnutí do osobních prohřešků, v ČR však producenti zřejmě vsadí na hlubší příběh. To ukázal hned příběh první soutěžící Aleny Hejcmanové.

Článek

Velmi pomalý rozjezd měly otázky na 24letou Alenu Hejcmanovou, svobodnou matku tříletého syna Šimona, která je momentálně na mateřské dovolené, která prožila bouřlivé mládí. Po ukončení základní devítileté školy se její život začal kvůli drogám měnit.

„Začalo to nástupem na učňák. Dělala si, co chtěla, ač jsem se snažila, tak jsem to nedokázala zvrátit,“ popisovala matka Aleny Marie. Alena nakonec nedokončila dvě střední školy a propadla drogové závislosti.

Kradla peníze matce a vzala peníze za sex

Když přišla otázka, která soutěžící tázala, zda věří, že se z drogové závislosti vyléčila jednou provždy, tak následovala jasná a nepříliš suverénní odpověď: "Nikdy nemůžete říct nikdy, takže ne." Krátce poté prozradila, že matce ukradla někdy peníze. Ta to potvrdila se slovy, že se to párkrát stalo, ale nešlo o závratné sumy.

Pak už na soutěžící dopadaly tvrdé otázky zaměřené na její osobní život v době drogové závislosti. Odpovědi několikrát v sále vyvolaly vzrušený šum a není vůbec divu. Když se moderátor pořadu Petr Šiška Aleny Hejcmanové zeptal, zda někdy získala peníze prostitucí, tak to sálem po odpovědi "Jednou jsem peníze vzala, takže ano," doslova zadunělo.

Skončila po přiznání, že byla zneužita

Vrcholnou otázkou, která pak Alenu navedla k výhře 200 000 korun byla otázka velmi na tělo. Když poté na otázku, zda byla někdy sexuálně zneužita, tiše odpověděla, že ano. Suverenita 24leté Aleny v tu chvíli vzala definitivně za své - nelítostnost tohoto pořadu udeřila poprvé.

Alena pak prozradila, že to bylo v době její drogové závislosti. "Nebyla jsem pod vlivem drog, takže si to bohužel pamatuji velmi dobře," uvedla. V zápětí se rozhodla nechat si jistých 200 000 korun a v soutěži nepokračovat. Už se totiž otevírala komnata, do které soutěžící diváky pustit nechtěla.

Americký formát je drsnější

Další soutěžící, 33letý Milan Kučera, nestihl podstoupit všechny otázky, ale stačil na sebe prozradit, že si někdy vědomě koupil kradenou věc a několikrát řídil pod vlivem alkoholu. Soutěž byla přerušena v momentu, kdy měl odpovědět, zda je jeho současná přítelkyně nejhezčí ze všech dívek, které kdy měl. Teprve tato otázka navázala na americký formát nepříjemných otázek, na něž okolí raději odpověď slyšet ani vůbec nechce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám