Hlavní obsah

Nic než pravda: Přiznal prostitutky, vypadl až na sexu s mužem

Novinky, jky
PRAHA

Provozní kasina Leoš Jakabovič věděl, co chce - peníze. Kvůli nim byl ochotný udělat a říci ve studiu vše. Prozradil na sebe, že v opilosti způsobil nehodu, trpěl chorobným hráčstvím, provozuje nelegální obchody, falšuje se svou snoubenkou účetnictví a ještě k tomu ji podvádí s prostitutkami.

Článek

Ten, kdo sledoval pondělní první díl druhé série reality show Nic než Pravda, tak se pravděpodobně nestačil divit. Hned první díl byl totiž ostrý jako břitva. Spíše ne vůči soutěžícímu Leoši Jakabovičovi, ale vůči jeho snoubence Viktorii, kterou Leoš doslova zavalil sprškou urážlivých a negativních odpovědí.

Viktorie by si zřejmě nechala dříví na hlavě štípat, jinak snad ani nelze pochopit to, že se při některých Leošových odpovědích ještě usmívala. Podváděl ji s prostitutkami, provozuje nelegální obchody a zcela bezostyšně přítelkyni oznámil, že uvažuje o tom, že se s ní rozejde. To byla snad jediná chvíle, kdy jí úsměv aspoň na chvíli zmrzl.

S vyhodnocením detektoru lži nesouhlasil

Viktorie má s Leošem dvouletou dceru a svého partnera evidentně miluje se vším, co to obnáší. Podle detektoru lži mu dokonce i pomáhala s falšováním účetnictví. Za to už byli ale podle svých slov od finančního úřadu potrestáni.

Při první otázce za 200 tisíc přišel takový dotaz směrem do Leošovy minulosti, který soutěžící nedokázal aspoň podle detektoru lži zodpovědět pravdivě. Když se moderátor pořadu Petr Šiška dotázal, zda měl Leoš během pobytu ve vězení sex s mužem, ten suverénně odpověděl, že ne. Detektor lži však vyhodnotil jeho odpověď jako lživou a vyřadil ho z soutěže, přestože Leoš s vyhodnocením dané odpovědi důrazně nesouhlasil.

Gayové uvedli nový rozměr pořadu

Závěr pořadu byl pak výjimečný tím, že se ve studii objevila hned dvě horká křesla, do kterých poprvé v historii pořadu usedli partneři, v tomto případě Dušan Rytíř a Vlastimil Marek. Právě na nich bylo názorně předvedeno, jak to bude vypadat, když budou soutěžit dva lidé dohromady. Někdy odpovídá jen jeden z dvojice, jindy musí pak odpovědět oba dva. Stačí lživá odpověď jediného z nich a v soutěži končí oba.

:. Dušan Rytíř a Vlastimil Marek v pořadu Nic než pravdafoto: TV Prima

V současném vztahu jsou oba partneři spokojení, straší je však přízraky z dětství, kdy nebylo vše tak jednoduché jako dnes. Jejich příběh budete moci sledovat již příští týden.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám